Penne cu usturoi şi sos de roşii

Ingrediente

400 g PENNE
500 g pasta tomate Sultan
100 g ceapă tocată mărunt
2 căței usturoi tocați mărunt
4 linguri ulei de măsline
2 ardei gras roșu

Preparare

Preparare:
Etapa 1: Tăiați ardeiul în jumatate, îndepărtați semințele și tăiați în fâșii subțiri.

Etapa 2: Încingeți uleiul într-o tigaie, adăugați usturoi și piper, 1 minut, apoi adăugați ceapa, și sotați vreo 4 minute, amestecați, adaugați "Pastă tomate Sultan 720g", ardeii, sarea, se amestecă și se mai lasă la foc mic vreo 10 minute.

Etapa 3: Într-o oală mare se fierb pastele în apa sărată, conform timpului de pe ambalaj. Scurgeți și adăugați peste sos în tigaie, se amestecă ușor, se lasă cam două minute, condimentați cu piper și serviți imediat.

Informații nutriționale (100g)
Calorii
381Kcal
Grăsimi
16g
Grăsimi saturate
22g
Proteine
13.5g
Fibre
22g
Zahăr
5.7g

Alte reţete