Pizza Quattro Stagioni

4
40min
45min
Pizza Quattro Stagioni

Ingrediente

1 aluat,
4 linguri "Pastă tomate Sultan 70g",
1 lingura oregano,
6 linguri cașcaval ras (parmezan),
8 roșii opărite,
100g creveți,
100g carne de pasăre sau scoică,
100g suncă fiartă tăiată fâșii,
100g salam,
1 conservă mică de ciuperci (Champignons),
câte o jumătate de ardei roșu și verde tăiați fășii, sare, piper proaspăt măcinat,
200g mozzarella

Preparare

Aluatul se prepară și se întinde conform rețetei și se unge uniform cu pastă de tomate, apoi se presară cu oregano și parmezan.
Se încălzește cuptorul la 220°C, se opăresc roșiile, se cojesc și se așează pe aluatul tăiat felii.
Creveții, scoicile sau carnea de pasăre (tăiată fâșii), șunca, salamul, ciupercile și ardeii se aștern peste roșii, se condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu mozzarella și se pune în cuptor pentru 15-20 de minute.
Se unge suprafața aluatului cu ulei (2 linguri) și se așează uniform fâșiile de roșii, șunca, sardelele și măslinele.
Se sărează și se piperează compoziția apoi se stropește cu ulei. Se bagă la cuptor, se lasă acolo 25 de minute, timp în care devine crocant.

Informații nutriționale (100g)
Calorii
216Kcal
Grăsimi
11g
Proteine
17.8g
Fibre
0.56g
Zahăr
0.75g