Supă de ceapă

4
20 min
30min
Supă de ceapă

Ingrediente

1 lingură unt ,
1 lingură făină,
2 cepe,
1 linguriță zahăr,
1 lingură "Bulion Sultan 720g",
500 ml SUPĂ DE PUI SAU VITĂ

Preparare

Se prăjește în unt ceapa tăiată solzișori până ce se îngălbenește, se adaugă făina, se mai prăjește puțin și se stinge cu zeama de carne, amestecând să nu se formeze cocoloașe. Se adaugă sarea, zahărul și "Bulion Sultan 720g" și se lasă să fiarbă 10 minute. Apoi se adaugă oțetul sau zeama de lămâie și se lasă să scadă, ca să nu fie nici prea gros, nici prea subțire. 

Informații nutriționale (100g)
Calorii
98Kcal
Grăsimi
10.1g
Proteine
3.2g
Fibre
0.7g

Alte reţete