Cum funcționează? Ce trebuie să faci?

icon-cherriesm.png  Cumperi produsul Ketchup Sultan dulce sau picant, cu eticheta de concurs.
icon-tomato.png  Fiecare etichetă de concurs are un cod unic de înregistrare în interiorul etichetei multistrat.
icon-cherriesm.png  Păstrați eticheta cu codul de concurs și bonul de la casa de marcat pentru a valida premiul, în cazul în care veți fi unul dintre câștigători.
icon-tomato.png  Atenție! Nu se poate înregistra același cod de mai multe ori. Se pot înregistra numai coduri unice, emise pe eticheta Sultan.
icon-tomato.png  Mai multe coduri inregistrate, mai multe șanse de câștig! Înregistrează datele personale conform formularului de pe pagina de concurs și codul unic de înregistrare. Dupa ce ai completat toate câmpurile, apasă "Trimite" și îți va aparea caseta: "Ai intrat în concurs. Succes!"

icon-cherriesm.png  Produsul Sultan Ketchup îl găsiți în magazinele de proximitate sau în rețelele de hipermarket-uri Carrefour, Auchan și Selgros.

icon-cherriesm.png Evenimentul "Nicole Cherry dă startul petrecerii Sultan" va avea loc în Mamaia, în locația Phoenicia Holiday Resort(4*), în data de 14.07.2017, între orele 19:30-23. Artista va fi prezentă la eveniment, minim 2h, timp în care va da autografe, va interacționa cu fanii și va cânta live, minim 45min. Pentru alte detalii, sau nelămuriri legate de eveniment sau concurs, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon de la secțiunea Contact, de luni până vineri, între orele 8:30-16:00.Succes!

Toate câmpurile sunt obligatorii, codul produsului poate fi introdus doar o singură dată

Pastrati bonul si eticheta cu codul unic pentru validarea premiului!